Emco

  • Majitelé: Jahodovi
  • Rodinná značka: ano
  • Počet rodinných příslušníků: 4 členové
  • Tržby: 1,0 mld. Kč
  • EBITDA: 54 mil. Kč

O značce:

Celá tato společnost vznikla zkrátka díky tomu, že zakladatelé společnosti rádi vzpomínali na maminky, jak jim připravovali snídani s láskou a se vší kreativitou. A jelikož je snídaně základem dne, rozhodli se majitelé společnosti se stejným úsilím a s nadšením založit svou vlastní snídaňovou společnost, kterou chtěli vypěstovat také se sví láskou a kreativitou. Rozhodli se tedy vytvořit společnost Emco.

Dnes si snídaně bez nějakého výrobku značky Emco ani neumíme představit. Jedná se o ty nejlepší zdravé výrobky u nás. Není se čemu divit, že jsou tak dobré – majitelé se vždy snaží hodnotit vše podle své vlastní chuti. Nic není na trh pouštěno, aniž by to předem neprošlo jejich vlastní ochutnávkou.

Společnost je trhu více jak pětadvacet let a neustále se rozvíjí. To, že se neustále prosperuje a že se neustále rozvíjí, je jenom pohonný motor do dalších let. Majitelé tak vědí, že jejich práce má stále smysl. Baví je neustále přinášet rodinám poctivé výrobky, které našemu zdraví neškodí – naopak mu prospívají. Majitele dnes aktuálně nejvíce potěší to, když se dozvědí, že některé maminky kupují svým dětem to, co jedly ony v dětství. To je ta největší odměna.

Společnost založena rodinou Jahodových každým rokem dosahuje zisku, který se průměrně pohybuje kolem jedné miliardy korun.

Více informací: www.emco.cz